Sweet table Fleur

Sweet table Fleur

Een maand geleden werd Fleur 3 jaar. En als heuse bijna-3-jarige heb je wensen. Toen ik vroeg wat ze graag op haar taart wilde, kwam daar een hele waslijst. En wel pepernoten, nijntje, Angelina ballerina en Polly, Hazeltje, Wicky de Viking, Maya de Bij, Timmy, Shaun het schaap, Nienke (en ook Fenna, die ze Nienke noemt), Pieter Konijn, Benjamin, Lily, Het zandkasteel, Dokter Hond en ze wilde graag bloemetjes en aardbeien. De kleur moest roze zijn.
 
Zo gezegd zo gedaan. Al haar wensen heb ik over de verschillende taarten verdeeld. Ik heb het gros een plekje op de filmrol gegeven en de basis rustig gehouden met knalroze fondant en bloemetjes langs de rand. Daarnaast nog een spikkeltjestaart met Angelina ballerina. Natuurlijk met een grote 3 er voor. Je wordt tenslotte maar één keer 3 jaar op 3 november.
 
Een kwarktaart met Masha en de beer. Die was ze vergeten te noemen, maar ik weet dat ze die ook leuk vind (ik overigens niet). En voor haarzelf een boltaartje met Nijntje. Omdat er toch al genoeg taart was, er nog een kleine sweet table van gemaakt. Met koekjes met fondant en sugar stamps. Deze voor het eerst gemaakt en ze zijn gelukt. Het zijn merinques met een afbeelding aan de onderkant.
 
Biscuit en vullingen:
fondant 20 cm rond ~ koekspeculaasbotercréme, witte chocoladebotercréme en pepernoten.
17,5 x 17,5 cm vierkant ~ aardbeienbavarois en aardbeienjam
20 cm kwarktaartje met pepernoten
12 cm boltaartje ongevuld

Bekijk de overzichtspagina met creaties

Delen via:

Sweet table Fleur bestellen?

Wil je ook een Sweet table Fleur bestellen of iets totaal anders?
contact / bestellen.

Schrijf een reactie op "Sweet table Fleur"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *