Paasslof met paaseitjes en confetti Met Pasen deze heerlijke slof gemaakt. Spijs meegebakken met de slof. Daarbovenop heerlijke Zwitserse room en toeven van slagroom. Decoratie van paaseitjes en confetti in pastelkleuren. Goed voor 6 personen.
Cookie cake cijfertaart Een van de nieuwste trends in taartland…cookie cake! Mijn lieve oma was jarig en ik kreeg de vrije hand van haar. Naast een caramel shortcake heb ik mij gestort op de cookie cake. Ik heb twee koeken per cijfer gebakken en als vulling aardbeienbavarois met enchanted cream gebruikt. Bovenop heb ik gekozen voor fondantbloemen, macarons, caramelblokjes en fruity cubs. De cookie cake kan je versieren met bijna alles wat je maar wil. Als er maar een stevige vulling in/op zit, zodat het het gewicht aan kan. Denk qua versiering aan chocolaatjes, snoepjes, bloemen of wat je maar lekker vind. Voor deze cookie cake heb ik er voor gekozen om de avond er voor de toeven op de koeken te spuiten en de volgende dag de afwerking te doen. De koeken …🡪
Arretjescake Heerlijke koek met chocola, theebiscuitjes, Maltesers en vla. Juist ja…vla. Deze koek wordt niet gebakken, maar zet je in de koelkast nadat je klaar bent met het recept. Daarom heb ik in plaats van eieren, vla gebruikt. Anders mag een zwangere bijvoorbeeld dit niet eten. En het is zo verrukkelijk lekker en machtig, maar vooral erg lekker! 😀
Boterkoek Zelfgemaakte boterkoek. Het smaakt anders dan de boterkoek uit de winkel, na mijn mening een stuk lekkerder. En bovenal is het een stuk minder vet dan de boterkoek uit de winkel. Hier gekozen voor een ruitvorm, dit kan natuurlijk ook iets anders zijn.