Vullingen

Taarten van CakeM worden gemaakt van een luchtig vanillebiscuit en gevuld met twee lagen vulling. Standaard wordt de taart gevuld met een laag banketbakkersroom en een vruchtenjam (bijvoorbeeld aardbei), maar er zijn veel meer overheerlijke vullingen. Hieronder volgt een selectie wat er nog meer mogelijk is:

Bavarois*

  • Aardbei
  • Banaan
  • Bloedsinaasappel
  • Chocolade

Bokkenpootjescrème*
(op basis van slagroom)

Botercrème*

  • met verkruimelde Bastognekoekjes
  • met verkruimeld speculaas/pepernoten

Cream cheese frosting*
(past goed als een toef op een red velvet cupcake, maar is ook heerlijk in een taart)

Enchanted cream*
(vanillesmaak, maar kan ook een ander smaakje krijgen behalve als de toef spierwit moet blijven)

Lemon curd*

Mergpijpjesvulling*
(op basis van mascarpone en slagroom)

Slagroom*

Vlaaivulling * (aardbeien, bosvruchten of kersen)

Vruchtenjamvulling (aardbei, abrikoos, ananas, bosbes, bosvruchten, braam, framboos, kers, rood fruit, rozenbottel, sinaasappel of viervruchten)

(* voor deze vullingen geldt een meerprijs, zie hiervoor de prijslijst)

Zo zijn er nog veel meer vullingen denkbaar. Informeer naar andere smaken en lekkere combinaties. Heb je zelf een lekkere vulling in gedachten? Geef het aan en wij kijken naar de mogelijkheden. Nadat de taart gevuld en afgesmeerd is met icing, wordt de taart bekleed met fondant en worden de decoraties aangebracht.

Cupcakes kunnen worden gevuld met bijvoorbeeld cream cheese frosting, vlaaivulling of vruchtenjamvulling. De cupcakes worden afgesmeerd met icing en daar bovenop komt dan de fondant met decoraties. Heeft u gekozen voor een toef van botercrème of enchanted cream, dan komt deze rechtstreeks op de cupcake. Op de toef kan nog wel een decoratie van fondant worden gemaakt.